Tuesday, August 19, 2008

Ottakaamme tujaus punahattuteetä ja luokaamme katsaus yhteiskuntamme kipukohteisiin, kuten mehiläiset hakiessaan mettä tarpeisiinsa











Ottakaamme tujaus punahattuteetä ja luokaamme katsaus yhteiskuntamme kipukohteisiin, kuten mehiläiset hakiessaan mettä tarpeisiinsa

Missä on kipupisteemme mistä ei voi, eikä saa keskustella?

Palaamme aiheeseen ;) .. varmasti

Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon



http://tampereen-kaupunginvaltuustoon.blogspot.com


------------------------------------------------------------------------------------------------

1 comment:

Eduskuntaehdokas / Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo: Kannanottoja Suomen ryssäläistämisen / bryssäläistämisen / islamisoittamisen estämikseksi nyt ennen kuin on myöhäistä. Toimikaa! said...

Mikä on kansallinen häpeämme?

Oikeusmurhatehtailut suomalaisten vahingoksi lienevät se suuri iso häpeä.

On ns. "oikeutta" ymmärtää toiseutta ja suvaitsemattomuutta kun suomalainen kirjoittaa ja ajattelee kuten on koko ikänsä tehnyt.

Suomalaisilta yritetään viedä ihan harmitonkin sanan- ja ilmaisunvapaus. Mutta jos olet islamisti tmv. huippuosaaja niin sinulle on sallittu liki kaikki mahdollinen:

Ohessa http://www.iltalehti.fi/uutiset/200808218142161_uu.shtml Oikeutta on monenlaista linkin takainen uutinen:

Muslimiyhteisön johtomies taas tuomiolla Joensuussa
21.8.2008 11:07

Miestä syytetään pahoinpitelystä.

Reilut puoli vuotta sitten 45-vuotias Pohjois-Karjalan muslimiyhteisön johtohenkilöihin kuuluva joensuulaismies tuomittiin entisen vaimonsa uhkailusta. Hän oli uhannut tappaa entisen vaimonsa. Mies kuuluu Pohjois-Karjalan muslimiyhteisön johtohenkilöihin. Asiasta kertoo Karjalainen.

Nyt mies oli tuomiolla syytettynä pahoinpitelystä, lievästä pahoinpitelystä ja kotirauhan rikkomisesta. Mies tunkeutui entiseen kotiinsa, jossa olivat hänen vuosina 1990 ja 1991 syntyneet tyttäret sekä vieraana ollut nuorukainen.

Mies pahoinpiteli nuorempaa tytärtään potkimalla tätä jalkoihin useita kertoja jalkoihin. Vieraana ollutta miestä hän pukkasi päällään.

Miehelle tuomittiin 60 päiväsakkoa. Lisäksi pahoinpitelemälleen tyttärelle isän on korvattava kivusta ja särystä 600 euroa sekä henkisestä kärsimyksestä 800 euroa. Kotirauhan rikkomisen osalta miehen on korvattava toiselle tyttärelleen henkisestä kärsimyksestä 500 euroa ja entiselle vaimolleen 300 euroa.

IL